Værktøjsvogn

Rustfribolte.dk er forhandlere af kvalitetsvarer, og det er ingen undtagelse når vi snakker værktøjsvogne!

I denne kategori finder du vores store udvalg af forskellige værktøjsvogne og værktøjskasser i både mm og tommer mål. – Vi kan tilbyde værktøjsvogne med alt fra 160- til 1055 dele.

Hvis du står og mangler en tom værkstedsvogn, så kan vi også afhjælpe dette problem.
Vi forhandler blandt andet kvalitetsmærker som BATO, Tengtools og Güde, som alle er gode kvalitetsmærker til lave priser!

Vis som Gitter Liste

Varer 1-16 af 28

Faldende orden
Side
pr. side

Hvorfor bruge en værktøjsvogn?
Spar tid!
En værktøjsvogn er med til at øge produktiviteten på et værksted. Med en ordentlig værktøjsvogn er det let at holde styr på værktøjet, og det skaber et nemt overblik over hvilke værktøjer du har til rådighed, så du ikke spilder tid på at lede efter det ønskede. Med en værktøjsvogn kan du også
Står du en dag og har mistet et styks værktøj, så kan du hurtigt få suppleret sortimentet, så det igen passer til det ønskede. Du kan selvfølgelig også købe værktøj i løs form hos Os.

Vær fleksibel!
En god og brugbar værktøjsvogn skal være nem at transportere, så derfor er det en god idé at investere i en værktøjsvogn med hjul på, så man let kan komme omkring. Eksempelvis er en værkstedsvogn essentiel i et auto-værksted, med ledninger og trykluftslanger som skal passeres, når man dagligt arbejder på forskellige biler/lastbiler og derved anvender forskelligt værktøj.
Er du kørende montør, er det også muligt at afmontere hjulene for at lade vognen stå fast i en servicebil.

Skuffesystem for struktur og sikkerhed!
Indbyggede skuffer er det perfekte til folk der vil have styr på deres eget værktøj. I skufferne kan du selv opsætte og strukturere din egen orden på værktøjet. Vi kender også alle problematikken med at folk lige ”låner” et stykke værktøj, når du ikke er ved din vogn. Dette kan dog afhjælpes, da det er muligt at aflåse disse skuffer når du forlader værktøjsvognen, så andre ikke kan komme og ”låne” værktøjet, men glemmer at levere tilbage.

Montér ekstra-udstyr på siderne!
Med vores kvalitetsvogne fra Teng tools er det muligt at montere ekstra udstyr på siderne af værktøjsvognen. Dette gøres ved hjælp af magneter, der sørger for at dåser og holdere også kan fæstnes på værktøjsvognen for at optimere arbejdstiden.

Kvalitetsvogne til skarpe priser hos Rustfribolte.dk
Køb din næste værktøjsvogn, med eller uden værktøj hos os. Vi står klar til at betjene dig, og gøre dit næste køb af værktøjsvogn til en succes. Med kvalitetsmærker som Tengtools og Güde, er du sikret en kvalitetsvogn til fordelagtige priser.

Vi håber du finder hvad du søger – Hvis ikke, skal du være velkommen til at kontakte os enten via mail på info@rustfribolte.dk eller telefonisk på +45 97 22 43 43, og så finder vi den bedste løsning for Din næste værktøjsvogn.