Jakker

En jakke er ikke bare i en jakke. Det er en tro følgesvend, som man har med hver dag og over alt. Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige jakke .

Vi hos Rustfribolte.dk har derfor et udvalg af jakker, der opfylder de kriterier og hvor du kan finde netop den jakke, der passer til dit arbejde.

Vælg den jakke, der passer til netop dig erhverv. Skulle du være i tvivl om hvilken jakke der passer til dit erhverv, så er du velkommen til at komme ind i butikken eller ringe ind for at få rådgivning.

Husk! - Så snart du bestiller for over 400,- så er leveringen fragtfri i hele Danmark og brofaste øer. Bestil i dag inden kl 14.00, og vi sender din bestilling af sted samme dag.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-16 af 43

Faldende orden
Side
pr. side

Jakker

Mangler du en ny arbejdsjakke, så er Rustfribolte.dk helt rigtige sted at finde det.

Vores udvalg består af alt fra de nyeste trends og modeller til udgået varer og restpartier.  Vi ligger løbende nye varer ind og laver gode tilbud på eksisterende varer.

Vores sortiment indeholder en bred vifte af arbejdstøj, som strækker sig over Hi-vis jakker, jakker, skaljakker, termojakker, cardiganjakke, fleecejakker, vinterjakker, pilotjakker og regnjakker.

Vi arbejder også løbende på at få et større udvalg af arbejdstøj til damer, da vi mener at de også skal have muligheden for at få arbejdstøj, som passer til deres kropsbygning.

Mærker af arbejdstøj

Vi kan tilbyde dig et stort udvalg af jakker fra kendte mærker som Mascot, Kansas, Carhartt Workwear og Ocean. Alle jakker har hver deres funktioner, om det er Hi-vis, så du kan blive set på arbejdspladsen, softshell for at få en vandafvisende jakke eller en termojakke, så du kan holde varmen, så har vi lige det du skal bruge.

Arbejdstøj til alle fag

Uanset hvilket fag du arbejder indenfor eller hvilken arbejdsopgave du har, så har vi en arbejdsjakke, som passer til dig. Stillingsbetegnelser er der mange af, men om du er  smed, elektriker, murer, maler, gardner, brolægger, skovarbejder, tømrer, mekaniker, blikkenslager eller taglægger eller lignende, så vil du kunne finde en jakke der dækker dine behov. Om du arbejder udenfor eller indenfor, så har vi lige det der passer til dig.

Tryk på tøj

Vil du gerne have tryk eller brodering på dit arbejdsjakke, så kan du også få det hos os.

Skriv til Herning@sbherning.dk med hvilke varer du ønsker, tekst og størrelse. Vi vil  kontakte dig, så vi kan have en snak om din ordre og sikre os at du får lige det du ønsker, samt udarbejdet en pris.

Størrelseguide

Vi arbejder løbende på at sikre at alle jakker har en størrelseguide, så du kan være sikker på tøjet passer første gang.