Løfteborde

Sørg for en problemfri drift af din produktion, lager, transportlinje eller servicestation i mange år fremover med løfteborde fra NH Handling A/S.


Løfteborde fås som standardløftebord eller som U-formet løftebord, afhængigt af løfteopgaven.Bordet er ideelt som arbejdsbænk, da det er bredt og kan løfte højt. Løftebordet er let at betjene ved hjælp af systemknappen, og løftehøjden varierer fra 760 mm til 1300 mm, hvilket sikrer ergonomisk korrekte arbejdshøjder

Vis som Gitter Liste

15 varer

Faldende orden
pr. side

Skabe et bedre arbejdsmiljø og samtidig øge effektiviteten med NH Handling A/S industrielt udstyr

NH Handling er leverandør af intern transport materialer til industri, landbrug og traditionelle lagre. NH Handling løsninger dækker alle små og mellemstore behov inden for internt transportmateriel. Udstyret er af høj kvalitet, holdbar konstruktion, der giver den nødvendige holdbarhed til at flytte tunge byrder.

Hvad er et løftebord, og hvad bruges det til ?

Et løftebord er en platform, der giver dig mulighed for at hæve og sænke laster. Løfteborde kan løfte byrder, der vejer fra flere kilogram til flere tons med flere meter. Løft er muligt hovedsageligt takket være systemet med hydrauliske cylindre.

Løfteborde er et alternativ til godselevatorer, og deres brug er meget almindeligt i værksteder og biltjenester.

Løfteborde bruger oftest den såkaldte sakseteknologi.

Hvilke specifikationer skal man overveje, når man vælger et løftebord ?

 • lastekapacitet
 • Dimensioner
 • løftehøjde
 • Platform størrelse
 • Antal cyklusser i timen
 • Tid til at stå op

Hvilket løfteborde finder du fra NH Handling A/S ?

Elektriske løfteborde. Standard og special El-hydrauliske løftebord fra NH Handling A/S. Standart med kapacitet fra 500kg, 1000kg, 2000kg eller 3000 kg. Special med kapacitet fra 500kg, 1000kg eller 2000 kg. El-hydrauliske løftebord fjernbetjent hæve/sænkeenhed med nødstop. For at undgå klemning er alle modeller monteret med sikringslister. Løfteborde har et robust og pålideligt konstruktion.

Rullevogn. Rullevogn til standard løfteborde. Til sikker palletransport. Rullevogn klarer nemt belastning op til 1000 kg.

U-Løftebord. El-hydrauliske løftebord U-form med kapacitet 1000 kg fra NH Handling A/S. Pålæsning og aflæsning kan ske ved hjælp af en palleløfter. Fjernbetjent hæve/sænkeenhed med nødstop.

Produktsortimentet udvides konstant i takt med fremtidige tendenser på det globale marked for materialehåndteringsudstyr.

Hvordan bruges løfteborde?

I mange brancher bruges løfteborde for at lette operatørens arbejde og minimere hans fysiske stress.

Løfteborde kan hjælpe med lastning og losning:

 • køretøjer (biler, lastbiler);
 • stålspoler på flere tons;
 • gods.

De bruges også som:

 • elevatorer til personer med handicap;
 • transportører til produktionslinjer;
 • mere ergonomiske arbejdsplatforme.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål til løfteborde fra NH Handling A/S eller brug for rådgivning til at træffe det rigtige valg, så er du velkommen til at ringe til os på 97 22 43 43 eller skrive en mail til herning@sbherning.dk. Du er også velkommen til at besøge vores butik på Cedervej 4 i Herning.