Beklædning

Her finder du arbejdstøj, der passer lige nøjagtig til dit arbejdsmiljø eller din fritid. Vores brede udvalg spænder over jakker, trøjer, bukser, t-shirt, hovedbeklædning og overalls.

Vi hos Rustfribolte.dk har derfor et udvalg af arbejdstøj, der opfylder de kriterier og hvor du kan finde netop det arbejdstøj, som passer til dit arbejde.

Vælg det arbejdstøj, der passer til netop dig erhverv. Skulle du være i tvivl om hvilket arbejdstøj passer til dit erhverv, så er du velkommen til at komme ind i butikken eller ringe ind for at få rådgivning.

Husk! - Så snart du bestiller for over 400,- så er leveringen fragtfri i hele Danmark og brofaste øer. Bestil i dag inden kl 14.00, og vi sender din bestilling af sted samme dag.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-16 af 189

Faldende orden
Side
pr. side

Arbejdstøj

Mangler du nyt arbejstøj, så er Rustfribolte.dk helt rigtige sted at finde det. Vi har et stort online udvalg af arbejdstøj, og du kan selvfølgeligt også komme ind i butikken og prøve det. Her får du ovenikøbet høflig betjening, og et smil med på vejen. 

Vores udvalg består af alt fra de nyeste trends og modeller til udgåede varer og restpartier. Det har vi grundet et super godt vare  Vi ligger løbende nye varer ind, og laver gode tilbud på eksisterende varer.

Vores sortiment indeholder en bred vifte af arbejdstøj, som strækker sig over Hi-vis jakker, jakker, sweatshirts, skjorter, t-shirts, poloer, bukser, overalls, shorts kedeldragte, børnetøj og meget mere.

Vi arbejder også løbende på at få et større udvalg af arbejdstøj til damer, da vi mener at de også skal have muligheden for at få arbejdstøj, som passer til deres kropsbygning.

Mærker af arbejdstøj

Vi kan tilbyde dig et stort udvalg i arbejdstøj fra kendte mærker som Mascot, Kansas, ID, Carhartt Workwear, Ocean og Fristads. Alle har deres funktioner og egenskaber som F.eks. Hængelommer, så du kan have dit værktøj med dig, ventilation så du kan holde temperaturen nede, når du arbejder i sommervarmen, vandsøjletryk på jakkerne, der gør dem vandtætte, så du undgår at blive våd. Vi har arbejdstøj til alt slags vejr, så du kan være klædt ordenligt på til alt slags vejr.

Arbejdstøj til alle fag

Uanset hvilket fag du arbejder indenfor eller hvilken arbejdsopgave du har, så har vi arbejdstøjet, som passer til dig. Stillingsbetegnelser er der mange af, men om du er  smed, elektriker, murer, maler, gardner, brolægger, skovarbejder, tømrer, mekaniker, blikkenslager eller taglægger eller lignende, så har vi arbejdstøjet til dig.

Tryk på tøj

Vil du gerne have tryk eller brodering på dit arbejdstøj, så kan du også få det hos os.

Skriv til Herning@sbherning.dk med hvilke varer du ønsker, tekst og størrelse. Vi vil  kontakte dig, så vi kan have en snak om din ordre og sikre os at du får lige det du ønsker, samt udarbejdet en pris.

Størrelseguide

Vi arbejder løbende på at sikre at alt arbejdtøj har en størrelseguide, så du kan være sikker på tøjet passer første gang.