Beklædning

Lad Rustfribolte.dk være din samarbejdspartner, når det kommer til at finde dit næste arbejdstøj, fodtøj og værnemidler

Her finder du arbejdstøj, fodtøj og værnemidler i høj kvalitet fra anerkendte mærker fra de små størrelser til de helt store størrelser. Du er altid velkommen til at komme ind i vores butik, hvis du gerne vil prøve tøj eller sko inden køb og vi står altid klar til at vejlede dig frem til det arbejdstøj, som bedst dækker dine behov. Vi tilbyder også tryk eller brodering på dit nye arbejstøj.

Du finder også restpartier til endnu bedre priser, men stadig med den samme høje kvalitet, som mærkerne er kendt for.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-16 af 443

Faldende orden
Side
pr. side

Arbejdstøj

Mangler du nyt arbejstøj, så er Rustfribolte.dk det helt rigtige sted at finde det.

Vores udvalg består af alt fra de nyeste trends og modeller til udgået varer og restpartier.  Vi ligger løbende nye varer ind og laver gode tilbud på eksisterende varer.

Vores sortiment indeholder en bred vifte af arbejdstøj, som strækker sig over Hi-vis jakker, jakker, sweatshirts, skjorter, t-shirts, poloer, bukser, overalls, shorts kedeldragte, børnetøj og meget mere.

Vi arbejder også løbende på at få et større udvalg af arbejdstøj til damer, da vi mener at de også skal have muligheden for at få arbejdstøj, som passer til deres kropsbygning.

Mærker af arbejdstøj

Vi kan tilbyde dig et stort udvalg i arbejdstøj fra kendte mærker som Mascot, Kansas, ID, Carhartt Workwear, Ocean og Fristads. Alle har deres funktioner og egenskaber som F.eks. Hængelommer, så du kan have dit værktøj med dig, ventilation så du kan holde temperaturen nede, når du arbejder i sommervarmen, vandsøjletryk på jakkerne, der gør dem vandtætte, så du undgår at blive våd. Vi har arbejdstøj til alt slags vejr, så du kan være klædt ordenligt på til alt slags vejr.

Arbejdstøj til alle fag
Uanset hvilket fag du arbejder indenfor eller hvilken arbejdsopgave du har, så har vi arbejdstøjet, som passer til dig. Stillingsbetegnelser er der mange af, men om du er  smed, elektriker, murer, maler, gardner, brolægger, skovarbejder, tømrer, mekaniker, blikkenslager eller taglægger eller lignende, så har vi arbejdstøjet til dig. Om du arbejder udenfor eller indenfor, så har vi lige det der passer til dig.

Tryk på tøj

Vil du gerne have tryk eller brodering på dit arbejdstøj, så kan du også få det hos os.

Skriv til Herning@sbherning.dk med hvilke varer du ønsker, tekst og størrelse. Vi vil  kontakte dig, så vi kan have en snak om din ordre og sikre os at du får lige det du ønsker, samt udarbejdet en pris.

Størrelseguide

Vi arbejder løbende på at sikre at alt arbejdtøj har en størrelseguide, så du kan være sikker på tøjet passer første gang. 

Sikkerhedssko

Mangler du nye arbejdssko, så er Rustfribolte.dk helt rigtige sted at finde det.

Vores udvalg består af alt fra de nyeste trends og modeller til udgået varer og restpartier.  Vi ligger løbende nye varer ind og laver gode tilbud på eksisterende varer.

I vores sortiment finder du mærker som, Airtox, Jalas, Brynje, Sika, Elten, DUNLOP, Reebok, HKSDK og mange flere.

Vores sortiment indeholder en bred vifte af arbejdsfodtøj med og uden sikkerhed, som strækker sig over sko, støvler, støvletter, træsko, gummistøvler og sandaler.

Værnemidler

Værnemidler dækker over mange forskellige kategorier. Hos Rustfribolte.dk har vi høreværn, ørepropper, handsker, hjelme og støvmasker.

Du finder varemærker som bl.a. 3M, Milwaukee, Thor Safety, OS, DJ tools, Nilex, Odin, Guide og mange flere i vores sortiment.