Løftevogn til ethvert behovløftevogn

Her finder du løftevogne med belastning fra 150 til 800 kg og løftehøjde fra 720 til 1800 mm fra NH Handling A/S.

Løftevogneog fåes med trinløs højdejustering.

Løftevogne fra NH Handling A/S industrielt udstyr

NH Løftevogne er funktionelt enkle og kræver ikke yderligere individuelle funktioner.

Vi har fem standardmodeller at vælge imellem: 150 kg, 300 kg, 350 kg, 500 kg og 800 kg.

I øjeblikket anvendes løftevogne i vid udstrækning på lagre og omladningsbaser, såvel som i forskellige produktionsprocesser under transport, stabling, montering og løft af varer ved maskinen, ved transportøren i montageværksteder, ved plukning af ordrer, ved lastning og losning. steder, i laboratorier mv.

Brugen af ​​denne teknik reducerer markant de skader, der er forbundet med brugen af ​​muskelstyrke ved håndtering af tunge og omfangsrige belastninger.

Sakseløftebordet med hydraulisk fodpumpe er det ideelle værktøj til en række forskellige løfte- og læsseopgaver og som en "arbejdsstation" for forbedret ergonomi og samtidig øget produktivitet. Det repræsenterer den bedste løsning til manuel materialehåndtering, der kombinerer ydeevne, omkostningsbesparelser, operatørsikkerhed og sundhed under drift.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål til løftrvogne fra NH Handling A/S eller brug for rådgivning til at træffe det rigtige valg, så er du velkommen til at ringe til os på 97 22 43 43 eller skrive en mail til herning@sbherning.dk. Du er også velkommen til at besøge vores butik på Cedervej 4 i Herning.