T-shirt & Polo

Her finder du vores store udvalg af T-shirt og Poloer fra kendte mærker, som sikre at kvaliteten er i top.

Husk! - Så snart du bestiller for over 400,- så er leveringen fragtfri i hele Danmark og brofaste øer. Bestil i dag inden kl 14.00, og vi sender din bestilling af sted samme dag.

Vis som Gitter Liste

11 varer

Faldende orden
pr. side

T-shirts

Mangler du nye t-shirts, så er Rustfribolte.dk helt rigtige sted at finde det.

Vores udvalg består af alt fra de nyeste trends og modeller til udgået varer og restpartier.  Vi ligger løbende nye varer ind og laver gode tilbud på eksisterende varer.

Vores sortiment indeholder en bred vifte af arbejdstøj, som kan beskrives som T-shirts med korte ærmer, T-shirts med lange ærmer, T-shirts med rund hals, T-shirts med V-hals, T-shirts med refleks og T-shirts 100% bomuld

Vi arbejder også løbende på at få et større udvalg af arbejdstøj til damer, da vi mener at de også skal have muligheden for at få arbejdstøj, som passer til deres kropsbygning.

Mærker af arbejdstøj

Vi kan tilbyde dig et stort udvalg af T-shirts fra kendte mærker som Mascot, Kansas, Carhartt Workwear og ID. Alle T-shirts har hver deres funktioner, om det er langærmet, til arbejde når det er koldt, Refleks, så du kan blive set på arbejdspladsen, 100% Bomuld, da det skal være brandhæmmende, så har vi lige det du skal bruge.

Uanset hvilket fag du arbejder indenfor eller hvilken arbejdsopgave du har, så har vi en t-shirten, som passer til dig. Stillingsbetegnelser er der mange af, men om du er  smed, elektriker, murer, maler, gardner, brolægger, skovarbejder, tømrer, mekaniker, blikkenslager eller taglægger eller lignende, så vil du kunne finde en t-shirt der dækker dine behov.

Tryk på tøj

Vil du gerne have tryk eller brodering på dit t-shirts, så kan du også få det hos os.

Skriv til Herning@sbherning.dk med hvilke varer du ønsker, tekst og størrelse. Vi vil  kontakte dig, så vi kan have en snak om din ordre og sikre os at du får lige det du ønsker, samt udarbejdet en pris.

Størrelseguide

Vi arbejder løbende på at sikre at alle T-shirts har en størrelseguide, så du kan være sikker på tøjet passer første gang.