Pladebukker

En pladebukker, også kaldet kantplukker, benyttes til at bukke, valse eller skære diverse materialer. En pladebukker kan være et ideelt værktøj til gør-det-selv manden, der ynder at have fuld kontrol.

En pladebukker er et "Must Have" i ethvert værksted!
En pladebukker er et utroligt dejligt og funktionelt redskab, som kan hjælpe dig med at bukke dine plader i præcis den vinkel du ønsker. Når du skal købe en pladebukker, er det vigtigt at finde en der passer præcist til dit forbrug. Det er derfor essentielt at du ved hvad du vil komme til at bukke, for at få dimensionerne på maskinen korrekt. Dimensionerne afhænger af pladens tykkelse og længde.

God kvalitet til lave priser
Vores sortiment kan passe ind i enhver sammenhæng, uanset om det er til hobby brug eller til industri.
Kvalitet og pris er ofte to ting der forbindes, men dette vil vi gerne undgå og derfor opererer vi med nogle fantastiske priser, så du ikke bliver ruineret ved et køb af en pladebukker.

Vi håber du finder hvad du søger, og vi sidder altid klar på kontoret for at besvare dine spørgsmål! Du er derfor altid velkommen til at kontakte os enten via mail eller over telefon, så finder vi sammen den bedste løsning til dit behov.