Pladevalser

Se vores udvalg af pladevalser

En pladevalser er et værktøj der kan valse dine plader. Dette er en fornuftig maskine at have i værkstedet da det ellers ville være meget svært. Vi har et bredt udvalg af pladevalsere og der er hverken gået på kompromis med kvalitet eller pris! Hos rustfribolte.dk går vi op i at du har det bedste af det bedste i dit værksted, og du kan derfor altid regne med at vores produkter er af højeste kvalitet.

En pladevalser kan befinde sig i ethvert værksted og det er derfor lige meget om du kun har værkstedet til hobby brug, eller har et industriværksted der har brug for kraftfulde og standhaftige maskiner. Maskinerne i vores sortiment passer perfekt ind i alle slags værksteder.

Du kan finde to forskellige typer af pladevalsere i vores sortiment, en som er motor dreven og en med håndsving. Du kan derfor enten valse dine plader manuelt eller ved et tryk på en knap. Pladevalserne fås derudover også i forskellige størrelser som passer til forskellige størrelser af plader.

Vi håber du kan finde hvad du søger. Vi sidder altid klar på kontoret til at besvare dine spørgsmål, så ring endelige eller send os en mail og så finder vi ud af det!