Trøjer

Om det er sweatshirts, trøjer, fleecetrøjer, flammehæmmende arbejdstrøjer eller hoodies, så skal din arbejdstrøje være af en god kvalitet, da det skal holde til arbejdet.

Vi hos Rustfribolte.dk har derfor et udvalg af trøjer, der opfylder de kriterier og hvor du kan finde netop de trøjer, som passer til dit arbejde.

Vælg de trøjer, der passer til netop dig erhverv. Skulle du være i tvivl om hvilken trøje passer til dit erhverv, så er du velkommen til at komme ind i butikken eller ringe ind for at få rådgivning

Husk! - Så snart du bestiller for over 400,- så er leveringen fragtfri i hele Danmark og brofaste øer. Bestil i dag inden kl 14.00, og vi sender din bestilling af sted samme dag.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-16 af 18

Faldende orden
Side
pr. side

Arbejdstrøjer

Mangler du en ny arbejdstrøje, så er Rustfribolte.dk helt rigtige sted at finde det.

Vores udvalg består af alt fra de nyeste trends og modeller til udgået varer og restpartier.  Vi ligger løbende nye varer ind og laver gode tilbud på eksisterende varer.

Vores sortiment indeholder en bred vifte af arbejdstøj, som strækker sig over sweatshirts, trøjer, fleecetrøjer, flammehæmmende arbejdstrøjer og hoodies.

Vi arbejder også løbende på at få et større udvalg af arbejdstøj til damer, da vi mener at de også skal have muligheden for at få arbejdstøj, som passer til deres kropsbygning.

Mærker af trøjer

Vi kan tilbyde dig et stort udvalg i trøjer fra kendte mærker som Mascot, Kansas, Carhartt Workwear, Fristads og ID. Alle trøjer har hver deres funktioner, om det er Hættetrøje, så du har mere til at holde hovedet varmt med, lynlås, så du kan få åbnet op i varmen, tynd trøje, til at have på, når det er varmt, så har vi lige det du skal bruge.

Arbejdstøj til alle fag

Uanset hvilket fag du arbejder indenfor eller hvilken arbejdsopgave du har, så har vi en arbejdstrøjen, som passer til dig. Stillingsbetegnelser er der mange af, men om du er  smed, elektriker, murer, maler, gardner, brolægger, skovarbejder, tømrer, mekaniker, blikkenslager eller taglægger eller lignende, så vil du kunne finde en trøje der dækker dine behov. Om du arbejder udenfor eller indenfor, så har vi lige det der passer til dig.

Tryk på tøj

Vil du gerne have tryk eller brodering på dit arbejdstrøje, så kan du også få det hos os.

Skriv til Herning@sbherning.dk med hvilke varer du ønsker, tekst og størrelse. Vi vil  kontakte dig, så vi kan have en snak om din ordre og sikre os at du får lige det du ønsker, samt udarbejdet en pris.

Størrelseguide

Vi arbejder løbende på at sikre at alle trøjer har en størrelseguide, så du kan være sikker på tøjet passer første gang.