Løftevogne

Vælg betjeningsvenlige og robuste NH Handling A/S løftevogne, der passer til dine behov. Hvormed du vil kunne løfte genstande op til 800 kg.


De hydrauliske løftevogne med trinløs højdejustering sikrer ergonomisk korrekt arbejdshøjde og løftestilling. Den robuste løftevogn sænkes ved hjælp af en fodpedal og er monteret med to faste og to svingbare hjul med bremse. Fåes i fem forskellige løftekapaciteter og fire forskellige løftehøjder.

Vis som Gitter Liste

9 varer

Faldende orden
pr. side

Skab et bedre arbejdsmiljø og samtidig øge effektiviteten med NH Handling A/S industrielt udstyr

NH Handling er leverandør af intern transport materialer til industri, landbrug og traditionelle lagre. NH Handling løsninger dækker alle små og mellemstore behov inden for internt transportmateriel. Udstyret er af høj kvalitet, holdbar konstruktion, der giver den nødvendige holdbarhed til at flytte tunge byrder.

Løftevogne fra NH Handling A/S industrielt udstyr

NH Løftevogne er funktionelt enkle og kræver ikke yderligere individuelle funktioner. Vi har fem standardmodeller at vælge imellem: 150 kg, 300 kg, 350 kg, 500 kg og 800 kg.

Løftevognen adskiller sig fra løftebord ved, at dens læsseplatform er bevægelig. Ved hjælp af hydraulik og en saksemekanisme løfter vognen byrder på op til 800 kg på sin platform. til en højde på op til 1800 mm og kan transportere dem over korte afstande.

I øjeblikket anvendes løftevogne i vid udstrækning på lagre og omladningsbaser, såvel som i forskellige produktionsprocesser under transport, stabling, montering og løft af varer ved maskinen, ved transportøren i montageværksteder, ved plukning af ordrer, ved lastning og losning. steder, i laboratorier mv.

Brugen af ​​denne teknik reducerer markant de skader, der er forbundet med brugen af ​​muskelstyrke ved håndtering af tunge og omfangsrige belastninger.

Sakseløftebordet med hydraulisk fodpumpe er det ideelle værktøj til en række forskellige løfte- og læsseopgaver og som en "arbejdsstation" for forbedret ergonomi og samtidig øget produktivitet. Det repræsenterer den bedste løsning til manuel materialehåndtering, der kombinerer ydeevne, omkostningsbesparelser, operatørsikkerhed og sundhed under drift.

Løftevogne drivtype  

Mobile sakseløftere er udstyret med hydrauliske bordløftecylindre, afhængigt af dine behov tilbyder vi to typer hydraulisk drev:

  • manuel kørsel, der udføres ved hjælp af løftepedalen placeret i bunden af ​​platformen;
  • elektrisk kørsel, udført ved hjælp af traktionsbatterier.


Bevægelsen af ​​hydrauliske løftevogne udføres manuelt

Hvilke vognefinder du fra NH Handling A/S ?

Løftevogn. Løftevogne med belastning 150 / 300 / 500 kg og Løftehøjde 720 / 880 mm eller dobbelt saks belastning 350 / 800 kg og Løftehøjde 1300 / 1800 mm fra NH Handling A/S. Løftevogneog fåes med trinløs højdejustering.

Elektriske Løftevogne. El-hydraulisk løftevogn med belastning 500 kg og løftehøjde 950 mm eller dobbelt saks med belastning 300 / 800 kg og løftehøjde 1460 / 1618 / 1800 mm fra NH Handling A/S. El-hydraulisk løftevogn fåes med trinløs højdejustering.

Produktsortimentet udvides konstant i takt med fremtidige tendenser på det globale marked for materialehåndteringsudstyr.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål til løftrvogne fra NH Handling A/S eller brug for rådgivning til at træffe det rigtige valg, så er du velkommen til at ringe til os på 97 22 43 43 eller skrive en mail til herning@sbherning.dk. Du er også velkommen til at besøge vores butik på Cedervej 4 i Herning.