Maskinskøjter

NH Handling A/S brede udvalg af maskinskøjter er ideelle til flytning af maskiner, møbler og andet tungt.

Maskinsøjter er en god løsning til enkel flytning. Du kan vælge mellem justérbare maskinskøjter og styrbare maskinskøjter til tunge transportopgaver. Afhængigt af model klarer de belastninger fra 2500 til 24.000 kg

Vis som Gitter Liste

8 varer

Faldende orden
pr. side

Maskinskøjter fra NH Handling A/S

Maskinskøjter er en nødvendig type udstyr til transport af tunge læs over relativt korte afstande. I fremstillings- og industrivirksomheder, i lager, er det ofte nødvendigt at flytte varer med stor vægt (op til flere titusvis af tons) og størrelser. Maskinskøjter er flytter nemt store maskiner, udstyr, møbler. Der er forskellige designs af platforme - med og uden håndtag kombineres de med hinanden på enhver måde, afhængigt af lastens størrelse og vægt. For at lette løft på vogne anvendes specielle koben med hjul.

Ved at bruge en maskinskøjtervil du lette medarbejdernes opgave, øge hastigheden af ​​lastning og losning, og virksomhedens samlede effektivitet vil stige betydeligt.

For at transportere lasten er det nok at placere det på platformen. Hvis der transporteres voluminøst gods, kan flere vogne bruges ved at placere dem i lastens hjørner. Maskinskøjter er praktiske, når der arbejdes med belastninger af enhver størrelse, da de er universelle og let tilpasser sig de ønskede dimensioner.

Råd og vejledning


Har du spørgsmål til maskinskøjter fra NH Handling A/S eller brug for rådgivning til at træffe det rigtige valg, så er du velkommen til at ringe til os på 97 22 43 43 eller skrive en mail til herning@sbherning.dk. Du er også velkommen til at besøge vores butik på Cedervej 4 i Herning.