Vogne

Vælg den NH Handling A/S vogne, der passer til dine behov

Her finder du vogne tjener ethvert formål, og kommer alle i en kraftig stålkonstruktion. De spænder i belastning fra 100 til 800 kg, og kan dermed benyttes i brancher med brug for meget høj kapacitet, fx på lagre og værksteder.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-16 af 28

Faldende orden
Side
pr. side

Skab et bedre arbejdsmiljø og samtidig øge effektiviteten med NH Handling A/S industrielt udstyr

NH Handling A/S er leverandør af intern transport materialer til industri, landbrug og traditionelle lagre. NH Handling A/S løsninger dækker alle små og mellemstore behov inden for internt transportmateriel. Udstyret er af høj kvalitet, holdbar konstruktion, der giver den nødvendige holdbarhed til at flytte tunge byrder.

Hvilke vogne finder du fra NH Handling A/S ?

Ladvogne. Ladvogne med belastning 500 kg fra NH Handling A/S. Ladvogne fåes med laminerede MDF plader og med flere hjultyper.

Pallebordsvogne. Pallebordsvogne med belastning 800 kg fra NH Handling A/S. Pallebordsvogne fåes med flere størrelser med flere hjultyper. Passer til ½ paller og EURO-paller.

Butiksvogne. Ekstra solid og kompakt butiksvogne med kapacitet 300 kg fra NH Handling A/S. Butiksvogne fåes med lydsvage hjul. 

Transportvogne. Ekstra robust og handy transportvogne med kapacitet 120 - 250 kg fra NH Handling A/S til lette transportopgaver.

Bordvogn. Bordvogn i galvaniseret stål med belastning 150 kg fra NH Handling A/S. Bordvognen fåes med 4 drejelige hjul og 2 hylder.

Stabile og Robuste bordvogne. Stabil og robust bordvogn med belastning 500 kg fra NH Handling A/S. Bordvognene fåes med laminerede MDF plader, flere størrelser og med flere hjultyper.

Hjultyper. Massive hjul og luftgummi hjul til vogne fra NH Handling A/S .

Eldreven Trækvogn. Eldreven trækvogn med kapacitet 1000 kg fra NH Handling A/S til bugsering af tung last på hjul. Eldreven trækvogn fåes med trinløs hastighedskontrol og 24V / 50AH batteri. Yderst anvendelig på ujævne overflader.

Rustfrie Serveringsvogne. Rustfrie serveringsvogne med kapacitet 100 kg fra NH Handling A/S. Serveringsvogne fåes med 4 drejelige hjul og flere dimensioner med enten 2 eller 3 hylder.

Produktsortimentet udvides konstant i takt med fremtidige tendenser på det globale marked for materialehåndteringsudstyr.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål til vogne fra NH Handling A/S eller brug for rådgivning til at træffe det rigtige valg, så er du velkommen til at ringe til os på 97 22 43 43 eller skrive en mail til herning@sbherning.dk. Du er også velkommen til at besøge vores butik på Cedervej 4 i Herning.