Slibemaskiner

Ethvert værksted har brug for en slibemaskine. Hvis du f.eks. lige har skåret en metalplade, så kan der forekomme nogle skarpe og ubehageklige kanter. Dertil skal du bruge en slibemaske som kan fjerne disse skarpe kanter og du kan derefter benytte pladen som du ønsker, uden nogen kan komme tilskabe. Vi ser en slibemaskine som en essentiel del af ethvert værksted og vi har derfor fundet et sortiment, vi håber falder i din smag!

I vores sortiment finder du naturligvis slibemaskinerne og sliddele dertil, men derudover kan du også finde skæreskriver, rundeller og slibebånd, hvis det er noget du ellers mangler.

For at gøre det nemmere for dig har vi indelt denne kategori i nogle underkategorier som lyder som følger; Båndsliber, Bønksliber og Slibeartikler.

Vi håber du kan finde, hvad du søger og vi sidder selvfølgelig altid klar til at besvare dine spørgsmål på mail og/eller telefon.

Desuden tager vi gerne dine gamle maskiner i køb eller bytte. Så ring endelig og få et godt tilbud på dine brugte maskiner.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-16 af 115

Faldende orden
Side
pr. side