NH Handling A/S

Det er meget vigtigt at træffe det rigtige valg af udstyr til krævende og fysisk krævende opgaver. Når du arbejder med tunge belastninger, skal du være sikker på, at dit udstyr er i stand til at klare opgaven. Derfor har du brug for påldelig og letanvendeligt udstyr fra NH Handling A/S.

Her på Rustfribolte.dk finde du det helt rigtige udstyr til dit arbejde fra NH Handling A/S.

Er du i tvivl om, hvilket udstyr der passer til dit fag, så besøg butikken eller ring for råd.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-16 af 130

Faldende orden
Side
pr. side

Skab et bedre arbejdsmiljø og samtidig øge effektiviteten med NH Handling A/S industrielt udstyr

NH Handling er leverandør af intern transport materialer til industri, landbrug og traditionelle lagre.  NH Handling løsninger dækker alle små og mellemstore behov inden for internt transportmateriel. Udstyret er af høj kvalitet, holdbar konstruktion, der giver den nødvendige holdbarhed til at flytte tunge byrder.

Hvilke udstyr finder du fra NH Handling A/S ?

I sortimentet kan du finde det rigtige udstyr til din type aktivitet. NH Handling A/S maskiner kan klare næsten alle opgaver relateret til internt transportudstyr. Produktsortimentet udvides konstant i takt med fremtidige tendenser på det globale marked for materialehåndteringsudstyr. Såsom:

 • Palleløfter. Mange forskellige muligheder til dine behov. Der er manual eller el-hydraulisk med nylon eller polyurethan hjul i enkel eller bogie opsætning, lang og kort gaffellængder. Palleløfter har optimal manøvredygtighed med en drejevinkel på 210˚. Også den optimale løsning til ekstremt fugtige miljøer i fiske- og fødevareindustrien er en palleløfter lavet af galvaniseret, semi-rustfri og rustfri.
 • Løfteborde. Standard eller Special El-hydraulisk med stærk og solid konstruktion med fjernbetjent hæve/sænkeenhed med nødstop. For at undgå klemning er alle modeller monteret med sikringslister.
 • Vogne. Enkle og solide ladvogne med laminerede MDF plader. Manøvredygtig pallebordvogen. Robust og handy transportvogn eller let og manøvredygtig til lette transportopgaver velegnet til lager, kontor, og industri. Stabil og robust hyldevogn, fås med flere hjultyper.
 • Løftevogne. Hæves ved hjælp af fodpedal, leveres med 5 forskellige løftekapaciteter og 4 forskellige løftehøjder. Hæves og sænkes med fjernbetjening, leveres med 3 forskellige løftekapaciteter og 4 forskellige løftehøjder.
 • Tøndehåndtering. Ergonomisk tøndehåndtering, forebygger arbejdsskader i.f.m. tunge løft og låser automatisk ved løft. Tønde stabler, løfter, tipper og drejer tønder professionelt. Tøndevogn, letkørende løsning til tøndetransport. Tøndegriber til truck og tøndetang.
 • Løftestang. Perfekt til løft at mindre maskiner. Praktisk i kombination med maskineskøjter og maskindonkrafte fra NH Handling A/S.
 • Maskinskøjter. Laststykket er udstyret med gummi for at beskytte emnet, der transporteres. Justerbare skøjter med nylonhjul.
 • Donkrafte. Til alle typer af reparations-, vedligeholdelses- og installationsarbejde. Fremstillet i hærdet materiale og kan anvendes i mange arbejdssituationer både horisontalt og vertikalt.
 • Sækkevogne. Masser af forskellige vognmuligheder. Fremstillet i kraftige eller aluminium. Handy, med luftgummihjul og hejs, med fremdriftsbremse, trappesækkevogn med klap, elektrisk trappesækkevogn, foldbar sækkevogn, og ladvogn.
 • Møbeltransport. Manual eller hydraulisk. For professionel flytning af tunge maskiner og møbler. Transporthjørner der gør det let at flytte møbler, maskiner og andet gods.
 • Dunktipper. Smarte dunktippere. Spar ryggen for tunge løft og ergonomisk ukorrekte arbejdsstillinger. Kan monteres på både gulv og væg for nem håndtering og tømning af dunke. 
 • Gulvvaskere. Effektive, kompakte og brugervenlige gulvvaskere med lave driftsomkostninger til små og mellemstore arealer.

Produktsortimentet udvides konstant i takt med fremtidige tendenser på det globale marked for materialehåndteringsudstyr.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål til udstyr fra NH Handling A/S eller brug for rådgivning til at træffe det rigtige valg, så er du velkommen til at ringe til os på 97 22 43 43 eller skrive en mail til herning@sbherning.dk. Du er også velkommen til at besøge vores butik på Cedervej 4 i Herning.