Kedeldragter

Kedeldragt er perfekt til dig, som har et arbejde eller arbejdsopgaver, hvor du bliver meget beskidt, da kedeldragten bekytter dit tøj fra at blive beskidt.

Vi hos Rustfribolte.dk har derfor et udvalg af kedeldragte, der opfylder de kriterier og hvor du kan finde netop den kedeldragt, som passer til dit arbejde.

Vælg den kedeldragt, der passer til netop dig erhverv. Skulle du være i tvivl om hvilken kedeldragt passer til dit behov, så er du velkommen til at komme ind i butikken eller ringe ind for at få rådgivning.

 

Husk! - Så snart du bestiller for over 400,- så er leveringen fragtfri i hele Danmark og brofaste øer. Bestil i dag inden kl 14.00, og vi sender din bestilling af sted samme dag.

Vis som Gitter Liste

6 varer

Faldende orden
pr. side

Kedeldragte

Mangler du en ny kedeldragt , så er Rustfribolte.dk det helt rigtige sted at finde det.

Vores udvalg består af alt fra de nyeste trends og modeller til udgået varer og restpartier.  Vi ligger løbende nye varer ind og laver gode tilbud på eksisterende varer.

Vores sortiment indeholder en bred vifte af kedeldragt, som strækker sig over kedeldragte med benlomme med klap, knæpude lommer, 100%bomuld, Lårlommer og meget mere.

Vi arbejder også løbende på at få et større udvalg af arbejdstøj til damer, da vi mener at de også skal have muligheden for at få arbejdstøj, som passer til deres kropsbygning.

Mærker af arbejdstøj

Vi kan tilbyde dig et stort udvalg i Kedeldragte fra kendte mærker som Mascot, Kansas og Portwest . Alle kedeldragte har hver deres funktioner, om det er reflekser, så du kan blive set på arbejdspladsen, Strech, så kedeldragtene føles behagelige at have på, hængelommer, så du kan have dit værktøj med dig på farten, knæindsats, så du kan beskytte dine knæer hver dag, så har vi lige det du skal bruge.

Arbejdstøj til alle fag

Uanset hvilket fag du arbejder indenfor eller hvilken arbejdsopgave du har, så har vi kedeldragte , som passer til dig. Stillingsbetegnelser er der mange af, men om du er  smed, elektriker, murer, maler, gardner, brolægger, skovarbejder, tømrer, mekaniker, blikkenslager eller taglægger eller lignende, så vil du kunne finde en kedeldragt der dækker dine behov. Om du arbejder udenfor eller indenfor, så har vi lige det der passer til dig.

Størrelseguide

Vi arbejder løbende på at sikre at alle bukser har en størrelseguide, så du kan være sikker på tøjet passer første gang.