Sækkevogne

NH Handling A/S Sækkevogne med mange funktioner

Sortimentet dækker mange forskellige arbejdssituationer, fx transport af kasser og andre svært håndterlige emner. I valget af sækkevogn bør man overveje hvilken last-håndteringsanordning, der er optimal for opgaven. En trappesækkevogn flytter varer og ting sikkert op og ned ad trapper. Med en sækkevogn med hejs er det muligt at skåne kroppen, når godset skal videre fra sækkevognen til en reol eller varevogn. Godset hejses let til den ønskede højde med et smart håndsving. NH Handling A/S professionelle sækkevogne fås i pulverlakeret stål eller aluminium, og laster emner fra 60 til 250 kg

Vis som Gitter Liste

13 varer

Faldende orden
pr. side

Sakkevogne fra NH Handling A/S 

Sakkevogne anvendes til transport af forskellige belastninger med lav vægt. Det kan være alle former for udstyr, produkter i sække, kasser, kasser, tromler og andre beholdere, gasflasker, valsede materialer, arbejdsudstyr m.m. Håndpallervogne er efterspurgte på grund af deres praktiske og enkle konstruktion og sikre drift. Den lille størrelse og vægt gør det muligt at anvende dem på trange steder. Sakkevogne  giver pålidelig fiksering af varer under bevægelse.

Hvilke sakkevognefinder du fra NH Handling A/S ?

  • Handy foldbar sækkevogn - kraftige og sammenklappelige med massive gummihjul, fremstillet i aluminium.
  • Professionelle sækkevogn - remstillet i kraftige stålrør, foldehåndtag.
  • Aluminiums sækkevogn - pulverlakeret, fremstillet i kraftige aluminiums rør med luftgummihjul.
  • Stærk og robust sækkevogn - fremstillet i kraftige stålrør med punkterfri hjul eller luftgummihjul.
  • Sakkevogne med hjul - pulverlakeret, fremstillet i kraftige stålrør med sammenklappelig lasteflade, luftgummiehjul, fremdriftsbremse.
  • Trappesækkevogn med klap - velegnet til alle typer af trapper, pulverlakeret, fremstillet i kraftige stålrør med 6 punkterfrie hjul.
  • Elektrisk trappesækkevogn - at transportere tunge genstande op og ned ad trapper uden at belaste knæ, ryg, arme og ben fysisk hårdt.
  • Foldbar sakkevogne og ladvogn - kraftige og sammenklappelige med massive gummihjul.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål til sækkevogne fra NH Handling A/S eller brug for rådgivning til at træffe det rigtige valg, så er du velkommen til at ringe til os på 97 22 43 43 eller skrive en mail til herning@sbherning.dk. Du er også velkommen til at besøge vores butik på Cedervej 4 i Herning.