Telefonnr.: 97224343 / 51779190   |   HUSK: Alle ordre over 400,- er fragtfri, sendt med GLS.

Vi bytter julegaver indtil 15. Januar

0 produkt(er)
Din indkøbskurv er tom.

0

Privacy Policy

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik) 
For at du kan indgå aftale med os på rustfribolte.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Herning Maskiner og Værktøj A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Herning Maskiner og Værktøj A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.rustfribolte.dk er Herning Maskiner og Værktøj A/S.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.  
Oplysninger afgivet til rustfribolte.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Herning Maskiner og Værktøj A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Herning Maskiner og Værktøj A/S via e-mail info@rustfribolte.dk.

Cookies
På rustfribolte.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Udover de oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med et køb og tilmeldning til nyhedsbrev anvender www.rustfribolte.dk cookies. Cookies anvends for at du kan bruge www.rustfribolte.dk services, som f.eks. ved kundelogin eller at systemet husker din e-mail adresse.

Der bruges følgende cookies på hjemmesiden:

Google Analytics (statistik over besøgende)
Google Adwords (annoncering)

Vores cookies gemmes i maksimalt 360 dage, herefter slettes de.

Hvis du har spørgsmål angående dine cookies kan du henvende dig til
Ole Madsen / info@rustfribolte.dk / Tlf. 97 22 43 43

Webstatistik
Vi bruger en webstatistik på rustfribolte.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Webstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere rustfribolte.dk.