Rustfrie Serveringsvogne

Her finder du rustfrie serveringsvogne med kapacitet 100 kg fra NH Handling A/S.

Serveringsvogne fåes med 4 drejelige hjul og flere dimensioner med enten 2 eller 3 hylder.

Vis som Gitter Liste

4 varer

Faldende orden
pr. side

Rustfrie Serveringsvogne fra NH Handling A/S

Serveringsvognen er en praktisk og alsidig hjælper i kantiner og restauranter. Det er ofte nødvendigt at flytte store mængder mad eller fødevarer. Du kan også bruge vognene til at transportere et stort antal tallerkener, glas og bestik. På den måde undgår du unødvendigt slid frem og tilbage. Vogne kan også bruges til servering af mad. Det sparer dig for at skulle bære en masse fade eller tallerkener enkeltvis og øger samtidig effektiviteten.

Serveringsvogne er fremstillet af rustfrit stål. Vogne i rustfrit stål opfylder de gældende krav i fødevare- og medicinalindustrien samt på hospitaler og institutioner. Rustfri stålvogne er nemme at rengøre, så de kan bruges i områder, hvor bakterier yngler osv. ikke må bruges.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål til vogne fra NH Handling A/S eller brug for rådgivning til at træffe det rigtige valg, så er du velkommen til at ringe til os på 97 22 43 43 eller skrive en mail til herning@sbherning.dk. Du er også velkommen til at besøge vores butik på Cedervej 4 i Herning.