Tøndehåndtering

Her finder du effkctiv og fleksible håndtering af tønder fra Handling A/S.

Ergonomiske tønde-løsninger løfter, tipper og drejer tønder professionelt, og letter din håndtering af de mere uhåndtérbare emner.

Vis som Gitter Liste

10 varer

Faldende orden
pr. side

Tøndehåndering fra NH Handling A/S 

Med Tøndehåndering fra NH Handling A/S er løft, drejning og forskydning den enkleste opgave for én medarbejder!

Manipulationer med farlige stoffer i tromler bliver ofte et logistisk problem for ansatte i virksomheder. At flytte fyldt med to hundrede liters tønder kræver som regel indsats fra to personer på én gang. Men selv med fælles indsats kan daglige operationer som løft, drejning, pumpning være svære at udføre. Derudover garanterer udførelsen af ​​sådanne operationer uden specialudstyr ikke processens sikkerhed.

Tøndehåndtering er specielt designet til bekvem og sikker håndtering af tønder og opfylder alle krav fra moderne produktionsvirksomheder.

Tøndehåndtering fås i mange forskellige konfigurationer. Hydrauliske pumpeløftere håndterer 200 liters stålfade og plastfade af forskellige typer og størrelser med en automatisk lukkende klemme. Dette udstyr gør det således meget nemmere for dig at løfte og transportere. Justerbar klemme holder tønden sikkert. Forskellige spændeanordninger sikrer, at vores løftere er kompatible med alle typer tromler på verdensmarkedet. Alle typer tønder på markedet er kompatible med vores løfte- og transportudstyr.

Hvilke tøndehåndering finder du fra NH Handling A/S 

  • Tøndeløfter - velegnet til læsning og aflæsning af 200 liters stålladetønder og 210 liters plastiktønder i varevogne.
  • Tønde stabler - løfter, vipper og vender 200 liters stålfade og 210 liters plastfade professionelt
  • Tøndevogn - enkel og praktisk løsning til transport af 200 liters tønder
  • Tønderuller - nem transport af tromler, kan også bruges til at transportere dæk eller andre cylindriske genstande.
  • Tøndegriber - praktisk greb til transport af 200 ltrs ståltønder
  • Tøndetang - flytning af tønder hurtigt og nemt ved hjælp af en gaffeltruck eller kran. Særligt velegnet til at placere tønder på tromlerækker.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål til tøndehåndtering fra NH Handling A/S eller brug for rådgivning til at træffe det rigtige valg, så er du velkommen til at ringe til os på 97 22 43 43 eller skrive en mail til herning@sbherning.dk. Du er også velkommen til at besøge vores butik på Cedervej 4 i Herning.