Palleløfter

Vælg den NH Handling A/S palleløftere, der passer til dine behov.

Her finder du standard pallevogn samt varianter med korte eller lange gafler, hurtigløftfunktion, lydløse hjul og et integreret vejesystem, så du hurtigt og nemt kan kende vægten af de varer, der transporteres.


Til mere specifikke behov tilbyder vi rustfri og galvaniserede palleløftere, som er lette at rengøre. De er ideelle til brug i rene og våde miljøer, der kræver et højt hygiejneniveau.

Vis som Gitter Liste

Varer 17-32 af 38

Faldende orden
Side
pr. side

Skab et bedre arbejdsmiljø og samtidig øge effektiviteten med NH Handling A/S industrielt udstyr


NH Handling er leverandør af intern transport materialer til industri, landbrug og traditionelle lagre. NH Handling løsninger dækker alle små og mellemstore behov inden for internt transportmateriel. Udstyret er af høj kvalitet, holdbar konstruktion, der giver den nødvendige holdbarhed til at flytte tunge byrder.

Hvilke palleøftere finder du fra NH Handling A/S ?

Palleløftere er en vigtig del af dit daglige arbejde, når det drejer sig om at flytte store paller med tunge varer over korte afstande på lageret. Ikke alene er vogne et mere økonomisk valg end en ny eller brugt gaffeltruck, de er også mere miljøvenlige med nul miljøpåvirkning. 

Her finder du palleløftere og deres varianter:

Extra Solid. Palleløftere med kapacitet 2500 kg fra NH Handling A/S. Palleløfterne fåes med nylon eller polyurethan hjul i enkel eller bogie opsætning. Monteret med rulle foran og bagved gaffelhjul for lettere til- og frakørsel på pallens brede side. Optimal manøvredygtighed med en drejevinkel på 210˚. Også velegnet til løft af 1/4 paller.

Quick-Lift. Palleløftere med kapacitet 2500 kg fra NH Handling A/S med quick-lift pedal. Monteret med rulle foran og bagved gaffelhjul for lettere til- og frakørsel på pallens brede sideDesignet til hårdt, intensivt og professionelt brugErgonomisk og betjeningsvenligt håndtagOptimal manøvredygtighed med drejevinkel på 210˚Med enkel eller bogie gaffelhjul i nylon eller enkel gaffelhjul i polyurethan.

Gummi eller antistatiske hjul. Palleløftere med kapacitet 2500 kg fra NH Handling A/S. Monteret med rulle foran og bagved gaffelhjul for lettere til- og frakørsel på pallens brede side. Ergonomisk og betjeningsvenligt håndtag. Optimal manøvredygtighed med en drejevinkel på 210˚. Også velegnet til løft af 1/4 paller. Palleløfterne fåes med gummil eller antistatiske hjul.

Korte gaffeler. Palleløftere med kapacitet 2500 kg fra NH Handling A/S med korte gaffeller. Leveres med gaffellængde på 800 mm. Designet til hårdt, intensivt og professionelt brug. Ergonomisk og betjeningsvenligt håndtag. Optimal manøvredygtighed med drejevinkel på 210˚. Palleløfterne fåes med nylon eller polyurethan hjul i enkel eller bogie opsætning.

Lange gaffeler. Palleløftere med kapacitet 2500 kg fra NH Handling A/S med lange gaffeller. Leveres med gaffellængder på 1500, 1800, eller 2000 mm. Monteret med rulle foran og bagved gaffelhjul for lettere til- og frakørsel på pallens brede side. Designet til hårdt, intensivt og professionelt brug. Ergonomisk og betjeningsvenligt håndtag. Optimal manøvredygtighed med drejevinkel på 210˚. Palleløfterne fåes med bogie polyurethan hjul. 

Galvaniseret / Semi-rustfri / Rustfri. Palleløftere med kapacitet 2500 kg fra NH Handling A/S til ekstremt våde miljøer. Den optimale løsning til ekstremt våde miljøer i fiskeri- og levnedsmiddelindustrien. Lukkede vedligeholdelsesfrie kuglelejer. Ergonomisk og betjeningsvenligt håndtag. Palleløfterne fåes med lukkede vedligeholdelsesfrie kuglelejer og nylon hjul.

Indbygget Vejesystem. Palleløftere med kapacitet 2000 kg fra NH Handling A/S med Indbygget vejesystem og mulighed for tarering. LCD display med 25 mm cifre. Tolerance: +/- 2 kg. Palleløfterne fåes med polyurethanhjul er støjsvage og skåner underlaget.

Selvkørende. Selvkørende fra 1200 kg til 2000 kg fra NH Handling A/S.Selvkørende monteret med Curtisstyring, stærk DC Motor og Lithium batteri. Impulsstyring arbejde – efter ønske – fra hurtig til meget fintfølende, hvorved selv en skrøbelig last skånes. Selvkørende fåes med bogie polyurethan hjul.

U-VægtHer. Mobil u-vægt til finvejning fra NH Handling A/S. Uundværlig på ethvert lager. U-formen er specielt egnet til vejning af gods på paller. Mobil u-vægt fåes med 4 vejeceller for ekstra præcision og rustfri indikator.

Semi-Rustfri / Rustfri Højtløftende. Manual og el-hydraulisk højtløftende pallevogne kapacitet fra 1000 kg til 1500 kg fra NH Handling A/S. Samt varianter med quick-lift, mulighed for lange gafler, indbygget lader. Til mere specifikke behov tilbyder vi semi-rustfri eller rustfri palleløftere, som er lette at rengøre. De er ideelle til brug i rene og våde miljøer, der kræver et højt hygiejneniveau.

Produktsortimentet udvides konstant i takt med fremtidige tendenser på det globale marked for materialehåndteringsudstyr.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål til palleløftere fra NH Handling A/S eller brug for rådgivning til at træffe det rigtige valg, så er du velkommen til at ringe til os på 97 22 43 43 eller skrive en mail til herning@sbherning.dk. Du er også velkommen til at besøge vores butik på Cedervej 4 i Herning.