Kædesav 40cm sværd MS 36-18 LTX BL 40 solo Metabo

Special Price 2.075,00 kr. Vejledende pris 3.723,75 kr.
På lager
1-2 dage levering eller afhent i butikken i dag.
Varenummer
601613850
Free ShipFri fragt over 400 DKK
PickupAfhent gratis i butikken

Kædesav 40cm sværd MS 36-18 LTX BL 40 solo fra Metabo

En kraftfuld akku-motorsav designet til effektive og glatte snit under fældning, beskæring, afkortning og trækonstruktion. Den vedligeholdelsesfri, kraftige kulfrie motor med direkte drev sikrer lang batterilevetid og en imponerende kædehastighed på op til 22 m/s.

Den trinløse hastighedsstyring gør den alsidig og nem at bruge, mens kæden med minimalt tilbageslag sikrer sikre og vibrationssvage snit. Brugeren er maksimalt beskyttet med lynstop på kæden ved tilbageslag og ved frigivelse af kontakten, og en sikkerhedsafbryder forhindrer utilsigtet start.

Arbejdskomforten er i top med et gummibelagt håndtag, kompakt design og lav vægt sammenlignet med benzinmotorsave. Den automatiske kædesmøring sikrer optimal skæreydelse med minimal vedligeholdelse, og nem efterspænding og udskiftning af savkæden gør brugen problemfri.

En halvtransparent olietank med hurtiglukning muliggør nem kontrol og påfyldning af kædeolie. Den robuste anslagsklo af metal giver optimal styring og effektivitet ved savning. Med en fældningsliste kan man nøjagtigt pejle faldretningen.

Denne miljøvenlige og støjsvage batteridrift gør det muligt at bruge savet på steder, hvor støj ikke ønskes. Og med 100% kompatibilitet med 18-volt-klassen kan den operere effektivt med to 18-volt-batterier fra Metabo, hvilket giver en samlet driftsspænding på 36 volt.

Leveres med:

  • Oregon sværd 40 cm
  • Oregon savkæde 40 cm (3/8" LP / 1,1 mm)
  • Savkædebeskytter
  • Kombinøgle
  • uden batteri og oplader