Maskiner

Under menuen Maskiner kan du finde alt, hvad der hører hjemme i et værksted af maskiner. Alle former for værksteder har brug for nogle ordentlige maskiner, om det gælder slibning, udskæring, drejning eller andet. Hos rustfribolte.dk mener vi, at man aldrig må gå på kompromis med maskiner man benytter dagligt og vi har derfor fundet en masse gode produkter, der er af højeste kvalitet. Samtidig er vi heller ikke gået på kompromis med prisen, så der er helt sikkert en maskine i din prisklasse!

Vi har indelt denne menu i forskellige kategorier. Disse kategorier lyder som følgende: Slibemaskiner, Drejebænke, Pladebearbejder, Lift og Luft og Værksted.

Det er vigtigt for os, at du nemt og hurtigt kan finde de maskiner som du søger, hvilket også er årsagen til menuindelingen. Så hvis du står og mangler en maskine til at løfte, skrue eller en som kan borer nogle ordenlige huller, så kan du finde det herinde.

Vi har derudover også indelt alle vores produkter i prisklasser, som kan ses i venstre siden af skærmen. Priser går fra intervaller imellem 0,00kr – 9,99 kr og helt op til 10.000 kr – 19.999 kr samt 20.000 kr og derover. Så det burde være muligt at finde de produkter du ønsker til den pris du ønsker.

I vores sortiment finder du bland andet, båndslibere, kompressorer, søjleboremaskiner, pladebukkere, drejebænke, rørbukkere, båndsave og meget mere, som hører sig til et professionelt værksted.

Vi håber du kan finde, hvad du søger! Vi sidder selvfølgelig altid klar til at besvare dine spørgsmål, så send os endelig en mail eller giv os et kald, så finder vi ud af det!

Hvis du er interesseret i at sælge noget af dit eget brugte udstyr eller maskiner, så ring gerne – så giver vi et bud.

Filtrer
Vis som Gitter Liste

Varer 1-16 af 27

Faldende orden
Side
pr. side